top of page
Judith Middelkoop.png

MIJN
VERHAAL

Als jong meisje was ik altijd al creatief in de weer.

Voor mijn barbie maakte ik nieuwe jurkjes, en voor mezelf haakte ik topjes en breide truien. Kleding maken was bij ons in de familie al vanzelfsprekend.

Doordat mijn opa vroeger kleermaker was van beroep, is dat er met de paplepel al ingegoten.

 

Vaak zat ik bij mijn opa op zijn naaikamer nieuwsgierig te kijken wat voor mooi pak hij aan het maken was. Toen al werd mijn interesse getrokken naar het vakmanschap.

En al snel vond ook ik mijn weg naar de naaimachine.

 

Na de Mavo volgde ik de opleiding ‘Mode en Kleding’ en liep stage bij een drukkerij.

Ik vergeet die eerste dag nooit meer. Er hing een poster van een clown aan de muur, mijn collega gaf mij een loepje om te laten zien dat de poster alleen met 4 kleuren gedrukt werd. Ik was zo verbaasd. Duidelijk was dat dus nieuw voor mij.

Mijn nieuwsgierigheid en interesse waren vanaf dat moment getrokken naar het grafische vak en ik had mijn weg gevonden.

Ik heb gedurende jaren vele technische ervaring opgedaan maar heb vooral mijn passie voor het grafisch ontwerpen ontwikkeld.

In de laatste 25 jaren heb ik voor verschillende gerenommeerde reclamebureaus mogen werken en als zelfstandig ondernemer heb ik vele bedrijven kunnen helpen met mijn expertise.

Ik ben Judith Middelkoop en combineer mijn passie voor grafische vormen en kleur, met mijn liefde voor textiel. En breng ‘June Pure’s Conscious Life’ tot leven, door het ontwerpen van duurzaam interieur textiel.

Contact
bottom of page