top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hieronder staan de algemene voorwaarden van June Pure, gevestigd te Amsterdam (Cas Oorthuyskade 364, 1087 DP) en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 77031245. BTW: 162296927B02

 

Op alle commerciële activiteiten van June Pure is Nederlands recht van toepassing. Door een bestelling bij June Pure te plaatsen, stem je automatisch in met de volgende Algemene Voorwaarden:

 

Order bevestiging

Zodra je een bestelling bij June Pure hebt geplaatst, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. In de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten, inclusief eventuele bezorgkosten en BTW.

Bestellen, betalen en bezorgen van de producten

Na ontvangst van de orderbevestiging dient het totaalbedrag van de bestelling
binnen drie dagen te zijn voldaan door middel van overschrijving op de bankrekening van June Pure te Amsterdam, Nederland IBAN NL78INGB0008379416

BIC: INGBNL2A

 

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen 1-2 weken ter verzending aangeboden door PostNL of door DHL postbezorger. Je krijgt een bericht als je bestelling is verzonden. Je krijgt altijd bericht als de bezorging langer gaat duren dan
je had verwacht. Na het verzenden van uw bestelling heeft June Pure geen invloed meer op de bezorging en is June Pure volledig afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Als uw pakket naar June Pure wordt teruggestuurd omdat u het niet kon accepteren, dan is er de mogelijkheid om het opnieuw te verzenden, maar u wordt dan gevraagd om de extra kosten van de verzending te betalen. U bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van het juiste (aflever)adres. Als je bestelling naar June Pure wordt teruggestuurd omdat PostNL of DHL het niet kan bezorgen vanwege een foutief adres, dan is er de mogelijkheid om het opnieuw te verzenden, maar dan wordt je gevraagd om de extra kosten van de verzending te betalen. Verzendkosten zijn € 5,00 binnen Nederland en € 10,00 tot 250,00 binnen andere landen in Europa of internationaal.
June Pure rekent geen verpakkingskosten zoals verzenddozen en noppenfolie.

Gratis verzenden binnen NL / BE
Voor bestemmingen buiten NL / BE worden de bezorgkosten per land berekend.

 

 

Ruilen en retourneren

Je hebt veertien dagen bedenktijd om het wandkleed te ruilen.
Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt aan u betaald, zodra wij het in goede staat hebben ontvangen. U kunt ook een ander artikel uit ons assortiment kiezen.
Kosten van beschadigingen en verlies bij retounering zijn voor uw eigen rekening.

Het recht van retour geldt niet voor het behang, omdat dit product speciaal op aanvraag wordt geproduceerd.

 

Binnen dit termijn kun je het artikel in onbeschadigde staat en in de originele verpakking naar June Pure terugsturen. Verzendadres: June Pure - Cas Oorthuyskade 364 - 1087 DP Amsterdam - Nederland. 

 

De levertijd voor behang op maat kan iets langer zijn dan voor behang op de rol. Dit is namelijk afhankelijk van de gewenste afmetingen, type behang en goedkeuringsproces. Doorgaans kunnen we binnen twee weken maatwerk leveren.

 

Betaling

Na betaling van je bestelling, gaat June Pure met je bestelling aan de slag.
Er worden verschillende betalingsmethoden aangeboden.

 

Privacy

June Pure respecteert de privacy van haar klanten en zal daarom nooit persoonsgegevens bekendmaken aan derden. Tenzij dit strikt noodzakelijk is, bijvoorbeeld indien op uitdrukkelijk verzoek van de klant, het betreffende product rechtstreeks vanuit onze leverancier verstuurd dient te worden. June Pure maakt gebruik van de diensten van Mollie B.V. als betaaldienstverlener. Gegevens in die context kunnen met deze partij worden gedeeld. 

 

Aansprakelijkheid

June Pure kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schade aan een muur of ander oppervlak na, tijdens of als gevolg van het aanbrengen
of verwijderen van een June Pure-product. Verder kan June Pure op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke kosten die gemaakt zijn door een professioneel behangbedrijf of een zelfstandig behanger die door de klant wordt ingehuurd voor het aanbrengen van dit behang.

 

 

Klachten / Garantie

Wij werken met geweldige leveranciers die net als wij altijd streven naar de beste kwaliteit en service. Desondanks kan het gebeuren dat er tijdens het productie- of inpakproces iets mis gaat. Stuur ons dan zo spoedig mogelijk een mail naar judith.middelkoop@junepure.com (binnen 5 dagen) met een beschrijving van je klacht, plus een paar duidelijke foto’s (liefst een detailfoto en een foto van wat verder weg).
Dan kunnen wij je klacht goed beoordelen en nemen we dit direct op met de betreffende leverancier. Als vaststaat dat het om een productiefout gaat, zullen wij zo spoedig mogelijk een nieuw product opsturen. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan bij het aanbrengen van het product (door jezelf of door een behangprofessional), dan zullen wij met je meedenken over een oplossing of je een mooi aanbod doen om het product opnieuw met korting aan te schaffen.  

Contact
bottom of page