top of page
Judith Middelkoop.png

MIJN VERHAAL

Hoi Hoi! Mijn naam is Judith Middelkoop en ik ben een gepassioneerde ontwerper met een liefde voor grafische vormen, kleur en textiel. Welkom op mijn website, waar ik met trots mijn unieke ontwerpen voor het interieur presenteer, waaronder prachtig behang en een wandkleed.

 

Als jong meisje was ik altijd al creatief bezig. Voor mijn barbiepoppen maakte ik nieuwe jurkjes en ik haakte en breide mijn eigen topjes en truien. Het ambachtelijke vakmanschap is mij met de paplepel ingegoten, omdat mijn opa vroeger kleermaker was. Die passie voor creatie en vakmanschap heeft mij altijd geïnspireerd en gemotiveerd.

 

Mijn interesse in het grafische vak ontstond toen ik tijdens mijn opleiding ‘Mode en Kleding’ stage liep bij een drukkerij. Ik herinner me nog levendig de eerste dag, waarop mijn collega mij een poster van een clown liet zien en uitlegde dat deze met slechts 4 kleuren gedrukt was. Ik was enorm verrast en gefascineerd. Vanaf dat moment werd ik aangetrokken tot het grafische vak en vond ik mijn roeping.

Gedurende de afgelopen 25 jaar heb ik waardevolle technische ervaring opgedaan en mijn passie voor grafisch ontwerpen verder ontwikkeld. Ik heb de eer gehad om voor verschillende gerenommeerde reclamebureaus te werken en als zelfstandig ondernemer heb ik talloze bedrijven kunnen helpen met mijn expertise.

 

Nu is het tijd voor een spannende nieuwe stap in mijn carrière. Met June Pure’s Conscious Life kan ik mijn eigen visie vormgeven en bepalen waar June Pure voor staat. Het is een geweldige kans om mijn passie voor ontwerp te combineren met mijn liefde voor hoogwaardige materialen en duurzaamheid.

 

De wol waar het wandkleed mee is geweven, is geproduceerd volgens de strenge normen van The Global Organic Textile Standard. Het G.O.T.S-label is een internationaal label voor biologisch textiel. 

Het behangpapier dat ik heb geselecteerd is PVC-vrij en wordt bedrukt met UV-print en eco-inkten op waterbasis. Bovendien is het behang FSC-gecertificeerd en zo draagt June Pure een steentje bij aan een verantwoordelijke manier van ondernemen.

 

Mijn missie is om met mijn unieke ontwerpen een aangename leefomgeving te creëren, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Ik wil bijdragen aan een mooiere, fijnere en gezondere leefomgeving en een positieve impact hebben op ons milieu.
Met mijn ontwerpen wil ik mensen inspireren om bewustere keuzes te maken in hun leefomgeving en meer bewustwording te creëren over onze omgeving en materialen.

 

Bij June Pure hanteren we kernwaarden die ons onderscheiden: natuurlijk, lokaal, verfijndheid, kwaliteit en plezier. We hechten veel waarde aan het gebruik van natuurlijke materialen, ondersteunen lokale gemeenschappen en ambachtslieden, streven naar verfijnde esthetiek en tijdloze schoonheid, zorgen voor hoogwaardige producten die lang meegaan en streven ernaar om plezier en vreugde te brengen met onze ontwerpen.

 

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in de shop van June Pure en te ontdekken hoe mijn ontwerpen kunnen bijdragen aan een aangename en duurzame leefomgeving.

 

groetjes,

Judith

Contact
bottom of page